Websitebeveiliging - Wat valt er onder het beveiligingsbeleid van uw website?

Websitebeveiliging is alles wat u doet om uw website te beschermen tegen hacking of om hackers buiten uw website te houden. Websitebeveiliging beschermt uw website ook tegen het volgende:

Website beveiliging

Het hacken van websites, ook wel bekend als een aanval, is de ongeoorloofde toegang tot een website via een ander middel, zoals een computernetwerk, waardoor een website wordt beschadigd of verstoord. Dit omvat diefstal van persoonlijke informatie zoals creditcardnummers of wachtwoorden. Hackers richten zich doorgaans op financiële en bancaire websites. Hacken kan ook optreden door gebruikers die per ongeluk e-mails of bijlagen openen of software die is gedownload van geïnfecteerde e-mailbijlagen.

Schadelijke software is software die een systeem binnendringt door een virus of een Trojaans paard. Het heeft alleen maar schade aanrichten. Malware wordt soms door hackers gebruikt om toegang te krijgen tot uw site, informatie te stelen en deze vervolgens op de zwarte markt te verkopen.

Spyware is software die zonder uw toestemming op uw computer is geïnstalleerd om uw surfen op internet te controleren en de informatie naar derden te verzenden. Dit type spyware kan gevoelige informatie over uw surfgedrag verzamelen en opslaan, waaronder welke webpagina's u bezoekt, wanneer u ze bezoekt, hoe lang u erop blijft, hoe vaak u bestanden downloadt van internet en waar u gegevens online opslaat. Spyware wordt vaak zonder uw toestemming door gewetenloze externe adverteerders geïnstalleerd. Deze adwareprogramma's worden door hackers gebruikt om uw online surfgedrag te bespioneren, deze informatie naar derden te sturen en uw persoonlijke informatie te verkopen.

Browser-exploits zijn een soort software of programma dat misbruik maakt van kwetsbaarheden in het Windows-besturingssysteem die het uitvoeren van code mogelijk maken. De code wordt uitgevoerd door de webpagina waarin de exploit is ingebed. Webpagina's bevatten doorgaans scripts of programma's die door de gebruiker tijdens het browsen in uw webbrowser worden geladen. Eenmaal op hun plaats kunnen deze scripts of programma's worden gebruikt om opdrachten naar de hostserver te sturen om verkeer om te leiden naar websites die u bezoekt.

Er zijn verschillende manieren om exploits van webbrowsers te verwijderen. De meest gebruikelijke manier om een ​​browser-exploit te verwijderen, is door een gratis antivirusprogramma te downloaden en uit te voeren. U moet ervoor zorgen dat het antivirusprogramma regelmatig wordt bijgewerkt en werkt met al uw huidige versies van Microsoft Internet Explorer en Mozilla Firefox. U kunt ook overwegen om uw systeem te scannen op registervermeldingen die beschadigd of corrupt zijn.

Ook interessant

Website beveiliging

Website Monitoring Oplossingen - De Beste Manier om Uw Website te MonitorenWebsite Beveiliging is een integraal onderdeel van een succesvolle zakelij ...

Lees verder

Databeveiliging Interne Netwerk

Het LAN is een lokaal netwerk dat connectiviteit tussen computers biedt. Een van de meest effectieve manieren om het LAN te beveiligen, is door firew ...

Lees verder

Databeveiliging Online

Een ander ding in gedachten wanneer u werkt met een website te houden is hoe uw klanten gebruik maakt van uw website. In veel gevallen, als iemand ni ...

Lees verder