Trappen

Schoppen van een Bal!

Onze overgrootvaders gebruikt om de krik van de enkel bellen en schoppen het been. Dus schop de bal. Het is een oude sport-spel genaamd KICK.

ledematen van de mens is een krachtige motor van de snelheid en kracht. We zijn gemaakt om de macht, voor snelheid, voor de toepassing van geweld. De benen zijn zonder twijfel onze grootste troeven. Elke nieuwe beweging die we maken vereist zowel onze versnelling en onze vertraging, ook. (De derriere is belangrijk voor.)

Elke trap zal vereisen dat u leverage (de wrijving, dat geeft ons een lift) of je voeten moet de bal te nemen om een ‚Äč‚Äčeinde te maken. In elke beweging die we maken, van het beklimmen van de ladder aan het lopen in de straat, moeten onze voeten kracht uit te oefenen tegen de zwaartekracht. Een kleine trap is een goede oefening.

Als je een balletje te trappen met een hoge snelheid, kan de bal splitsen uw mond open, maar je zult nog steeds een mechanisch voordeel ten opzichte van de bal. Als u uw voeten gebruiken uit te strekken om de bal met uw trap, vind je jezelf in een betere conditie dan je tegenstander. Als u de trap te zetten in een side kick en front kick, zult u ervoor zorgen dat de bal tot stilstand komen.

De schoppen van Boxers, Hamers en Archers zijn aerially betalen voor kicks die hen in staat stellen om de baan van de bal te halen als het reizen overhead, zoals in een Clinch of Dropkick, of vallen in en vangen nadat het schoot op de grond, als in een uppercut of Flying Punch. Wanneer u een balletje te trappen, en het gaat in de lucht, moet u een van deze traptechnieken te kiezen en te gebruiken, en ze zijn:

Wanneer je een bal te schoppen, je doet twee soorten in de lucht schoten. In basistechniek Kick, de schenen gebruikt u op "lock" de bal op de weg naar beneden. De schenen de bal vangen met grote kracht, en de wrijving veroorzaakt door het effect laat de strafschop contact opnemen met de bal met grote kracht. Als de bal dia's in de schenen, de schenen u helpen om de dynamiek van de trap te houden, zodat je het kan veranderen in een voorwaartse stuwkracht.

Ook interessant

Trappen

Schoppen van een Bal!Onze overgrootvaders gebruikt om de krik van de enkel bellen en schoppen het been. Dus schop de bal. Het is een oude sport-spel ...

Lees verder

Houten trappen

Redenen Waarom U Zou Moeten Vervangen Van Uw Houten TrapHouten trap zijn een klassiek aanvulling voor elk huis. Ze zijn mooi, robuust en stevig. Uw g ...

Lees verder