Trouw Dj

Trouw Dj is een dansende artiest die alles kan

Trouw Dj is een Nederlandse dansstudent die in Nederland werd geboren en op vijfjarige leeftijd naar Engeland verhuisde. Hij begon ballet te studeren aan de Royal Ballet School, waar zijn vader directeur was. Trouw studeerde vervolgens bij Joop Zilboer en werd geselecteerd voor een optreden bij de Royal Ballet Company op het Edinburgh Festival Fringe Festival. De dansleraar van Trouw, Nicki Taylor, moedigde hem aan om zich bij de groep aan te sluiten en hij trad ermee op in verschillende clubs in Londen en in Nederland. In 1998 verhuisde Trouw naar New York City, waar hij lid werd van de groep en later solo-optredens gaf.

Trouw Dj is erg energiek en staat bekend om zijn unieke dansstijl, die vaak wordt vergeleken met die van de Nederlanders. Hij danst met een overdreven, veerkrachtige stuiter en staat bekend om zijn heldere kleuren, waaronder rood, geel, oranje, roze en blauw. Zijn partner, Ludo Janssen, is nogal verlegen, maar behoorlijk getalenteerd en trad in het verleden op bij de Royal Ballet Company.

Trouw Dj stond onlangs op het podium in "Broadway Live" en was te zien tijdens een klein concert in het American Dance Theatre. Trouw DJ's staan ​​bekend om hun kostuums en ze hebben een enorme garderobe met verschillende kleuren om uit te kiezen voor hun kostuums. Ze dragen vaak zwart, terwijl Ludo Janssen liever wit draagt. Trouw DJ's gebruiken veel glitter en lovertjes op hun kostuums om ze te laten opvallen tussen de rest van de massa.

Om Nederlandse dansstudent te worden, moest Trouw DJ een dansexamen doen. Het examen werd elke vier maanden gehouden en elke student moest demonstreren en optreden tijdens de auditie. Trouw DJ's doen het goed in deze test, omdat ze weten hoe ze moeten dansen en op welke muziek ze moeten dansen en ze hebben uitstekend voetenwerk en coördinatie. Het zijn ook goede dansers en ze begrijpen welke stappen ze moeten nemen bij het dansen.

Trouw DJ ging naar de European Dance School in Londen waar hij goed leerde dansen. Toen hij de school verliet, werd hij als leerling-danser aangenomen bij de Royal Ballet Company. Om danser te worden bij de Royal Ballet Company werd Trouw DJ gekozen om als performer samen te werken met choreografen en regisseurs. Trouw DJ krijgt als performer geen hoog salaris maar krijgt fooien, ook veel!

Trouw DJ is erg populair in Nederland en mensen die hem hebben zien optreden zeggen dat hij zeer getalenteerd is en als geen ander kan dansen. De dansers die met hem werken, houden van hem en genieten veel van hun dansen. Hij reist ook vaak door Europa om op te treden en hij neemt veel foto's om online te plaatsen als onderdeel van zijn portfolio. Trouw Dj staat bekend om zijn unieke dansstijl en zal dat waarschijnlijk nog vele jaren doen.

Ook interessant

Organisatie feesten

Evenementen Organisatie - Hoe Organiseren van Evenementen en Team SpiritEvenementen organisatie, voornamelijk zakelijke evenementen, vergt meestal ee ...

Lees verder

Huwelijksfeest Catering

Misschien wilt u van plan om een ​​bash bij u thuis te hebben. Wedding catering Als alternatief kunt u een feestje bij u thuis, of misschien wilt u ...

Lees verder

Dj Huwelijksfeest

DJ trouwfeest - Hoe het Huren van een Goede DJEen DJ huwelijksfeest is de perfecte manier om te zeggen: "Ik heb een fantastische bruiloft." Dit is een ...

Lees verder