o Intensive care service - De intensive care service omvat geavanceerde medicijnen, diagnostische apparatuur, laboratorium, zuurstof levering en andere diensten van de gezondheidszorg. Het bevat ook geavanceerde elektronische apparatuur die wordt gebruikt in een effectieve manier.

o Nursing carepackage - De verpleging pakket omvat apparatuur, zoals apparatuur en meubilair, gezondheidszorg assistenten, patiëntenzorg assistenten, geschoolde verpleegkundige zorg assistent, en intraveneuze lijnen. Trouwens, het is voorzien van extra kwaliteit medicijnen en lichte maaltijden in een vleugje menu plan.

o Fysieke revalidatie dienst - De fysieke rehabilitatie service omvat trainingen voor patiënten, revalidatie-apparatuur en machines die worden gebruikt voor het doel. Het bevat ook recreatie voor de patiënt om hem of haar goede herinneringen te geven.

o Patiënten clinic - De patiënten clinic bestaat uit kantoormeubilair, lounges patiënt, patiëntenzorg apparatuur en een tele-training kit. Daarnaast omvat het beheer van de patiënt, apotheek, opslag, tele-care, kiosken en andere relevante instrumenten.

o Geavanceerde hulpapparatuur - De geavanceerde hulpapparatuur omvat de tele-camera's, een fitnessruimte, patiëntenzorg software, patiëntenzorg systeem, tele-camera's, de patiënt navigatie, geautomatiseerd patiënt beoordelingssysteem, camera systeem, en andere relevante instrumenten. Het omvat de geavanceerde technologieën, zoals deze.

De bovengenoemde diensten worden aangeboden door de door een van de toonaangevende organisaties in de gezondheidszorg in de wereld. Door het hebben van een van de meest perfecte mix van gerenommeerde normen en innovatieve technologieën, IT-services zorgen voor een kwaliteit van de behandeling die verder gaat dan de verwachtingen.

De dienstverlening van de IT-diensten zijn ideaal voor drukke mensen die niet in staat zijn om een ​​enkele afspraak bij te wonen. Daarom wordt deze behandeling firma sterk aanbevolen door veel ziekenhuizen.

.