Cloud Back-Up - Laat Uw Servers Op Afstand Een Back-Up Van Uw Gegevens

Cloud backup is een technologie die een server voor het opslaan en delen van informatie tussen de verschillende servers die alle bevinden zich in verschillende delen van de wereld mogelijk maakt. Dit wordt meestal gedaan door middel van IP-adressen in plaats van fysieke locaties voor servers. U kunt het gebruiken om een ​​back-up van uw gegevens, zodat u altijd een kopie van de gegevens op een externe server die beschikbaar is wanneer u maar wilt data. Wolkenopslag is ook bekend als "hyper geconvergeerde infrastructuur".

Cloud Backup

Cloud diensten zijn zeer populair onder de internet service providers, cloud hosting, bewakingsfirma's, en anderen die een beveiligd netwerk moet worden. Met de hulp van Cloud back-up, kunt u gegevens van de ene externe server naar de andere zonder dat u opnieuw downloaden vanaf een andere locatie.

De eerste stap is aan te melden voor de dienst die u wilt gebruiken. Deze diensten bieden een manier voor verschillende groepen om een ​​back-up van hun gegevens. U ontvangt een maandelijkse vergoeding te betalen voor de hoeveelheid ruimte die je krijgt en je zult niet te betalen voor de bandbreedte of andere heffingen die meestal ten laste komen van personen als ze een back-up van hun eigen informatie.

Veel internet service providers bieden web hosting als een service. U kunt zich aanmelden voor hen om webruimte hebt die u kunt gebruiken voor diverse andere doeleinden. Sommige hosting bedrijven bieden u een onbeperkte hoeveelheid ruimte, maar er is meestal een limiet aan hoeveel ruimte je kunt krijgen.

Wanneer u zich aanmeldt voor de webhost, zal je meestal geven ze uw betalingsgegevens. Zij zullen deze informatie gebruiken om u verschillende opties op welke gegevens u wilt back-up te geven. Een aantal van de beschikbare opties zijn FTP, SFTP, en zelfs een interface voor de toegang tot bepaalde softwaretoepassingen die nodig zijn om de tools die u gebruiken om uw bedrijf te gebruiken.

Er zijn veel bedrijven die zijn gespecialiseerd in het aanbieden van online diensten zoals back-hosting.