Nadat u de stukken glas op de handset heeft geplaatst, zet de rest van de handset in een container naar de hoorn in zijn plaats te houden. De volgende stap zal zijn om een ​​schroevendraaier te krijgen en draai de drie schroeven. Nu, verwijdert u de handset voorzichtig uit de achterkant van de iPhone. U moet een snelle inspectie te doen op de achterkant van de handset om te controleren of het is los.

Wanneer de handset los is, moet je de vier stukken glas te verwijderen met behulp van de platte kant van de schroevendraaier. Dit zal u toelaten om de toegang tot het scherm te krijgen en te herstellen het zelf. U kunt kopen newiPhone glas of u kunt een vervangende iPhone glas krijgen. Hoe dan ook, moet je altijd rekening houden met de iPhone glas vervangen wanneer u klaar bent met het herstellen van de handset.

Voor de iPhone glas reparatie, moet u altijd ervoor zorgen dat u de achterkant handset in de container die gaat om het te houden terwijl het doen van de reparaties te plaatsen. Dit maakt het makkelijker voor u naar de plek waar je moet boren vinden. Plaats de boor in het stopcontact zorgvuldig en zet hem daarna aan.

Met dit, zult u een nieuwe iPhone-scherm en de stukken glas hebben en het scherm zal goed passen in. Nu, kunt u nu installeren van de batterij terug in de handset. Dit kan gedaan worden door u of de technicus moet het voor je doen.

.