Wat Is De UPS-Server Redundancy Oplossing?

Enkele UPS-serverredundantie Oplossing: Een enkele UPS-serverredundantie is een enkele UPS die is aangesloten op een of twee redundante stopcontacten. Gebruik een enkele UPS om de 1 + 1 redundante werking te controleren, zoals aangegeven in afbeelding 1. De totale hoeveelheid belasting is minder dan 300 KVA.

Ups Server

De tweede UPS levert de stroom die wordt geleverd aan de redundante voedingsbron en de derde UPS verbindt de redundante voedingsbron met het verdeelbord. Dit type UPS heeft een extra voorziening om de redundante voedingsbron uit verschillende bronnen te leveren. Dankzij de redundantie kan de UPS back-upbewerkingen uitvoeren tijdens onverwachte stroomuitval. De UPS kan ook worden gebruikt voor het opslaan van back-upgegevens.

De UPS wordt gebruikt in industriƫle processen waarbij meerdere redundante verbindingen nodig zijn. De UPS kan worden gebruikt om back-upstroomvoorzieningen te leveren aan verschillende machines. Het kan ook worden gebruikt als opslagsysteem voor gegevens op de harde schijf. De noodstroomvoorziening kan worden voorzien van verschillende soorten apparaten voor verschillende toepassingen.

De enkele UPS Server-redundantie kan worden aangesloten op de primaire of de secundaire redundante verbinding. Wanneer de primaire redundante verbinding wordt verbroken, verbreekt de UPS automatisch de verbinding met die redundante verbinding. De back-up redundant bestaat uit vier delen. Het eerste deel bestaat uit een transformator die is aangesloten tussen de UPS en de stroomverdeelkast en is voorzien van een stopcontact.