Ook kunt u dezelfde kleur voor de meubels, gereedschap en andere dingen gebruiken. Bijvoorbeeld, kunt u uw tafel te verdienen met een lichtblauw en de omliggende gebieden met andere kleuren zoals geel en wit.

Maar zorg ervoor dat je een slogan te gebruiken en gebruiken in uw reclame. Dit zal mensen aantrekken om te komen en kijken naar uw stand, omdat ze dat uw bedrijf biedt iets goeds zal het weten. Gebruik de slogan veel tijdens uw reclame en graphics, zodat het zeer merkbaar zal zijn en makkelijk te onthouden.

Enkele andere idee├źn voor uw grafische en reclame zijn infomercials en vignetten. Vergeet niet de point of sale machines omdat ze je ook kunnen helpen bij het maken van een goede verkoop en promotie.

Vergeet niet over uw zitplaats, want ook dit is een belangrijk onderdeel van uw stand. U kunt tafels met stoelen, kunnen mensen daar te zitten en schrijven hun naam en hun aankopen. Om ervoor te zorgen dat u een goede plaatsing, het verkooppunt machines in het midden van de cabine, zodat klanten hun keuze kan worden gegeven.

Al deze dingen zal het gemakkelijker maken voor u en voor uw klanten om hen te overtuigen en het bevorderen van uw producten of diensten en zal het harde werk voor hen te maken. Op deze manier zal uw grafische en reclame booth u en uw klanten veel doen van de uitkering.

.