Er waren fonteinen, pilaren, een extreem hoog klok, etc. Royal geplaatst al deze in de Terras Huis om zijn rijkdom en weelde te tonen.

Oneof de andere unieke kenmerken van de houten huis is de deuren. De gangen in het huis zijn volledig bedekt met houten deuren en er waren met de hand gesneden houten lijsten en deuren door het hele huis.

De kosten van het hout, evenals de uitgebreide houten decoraties, zoals eerder vermeld, maakte het houten huis een van de duurste huizen ooit gebouwd. Het was duurder dan veel van de woningen gebouwd vandaag.

Vanwege de kosten, Royal wilde dit project geheim te houden en was blijkbaar boos toen de koning van Schotland naar Londen kwam, en klaagde dat Royal zijn belofte hem trouw te blijven had gebroken. Het enige goede ding Royal kan zeggen over het terras was dat het "zeer aangenaam ingericht". Dit was niet verwonderlijk, want, volgens de normen van de tijd, was het nogal extravagant.

Zelfs vandaag de dag, zijn er een aantal mensen die de legitimiteit van het terras te twijfelen. Dit heeft geleid tot mensen die beweren dat het huis werd gebouwd door fraude, en dat er was niemand die erin leven, gewoon als een huis van luxe.

Om een ​​of andere reden, wordt er gezegd dat het terras nog niet is bezet, maar dat het wordt gebruikt voor privé-entertainment, vooral voor bruiloften en feesten. Dat zou eigenlijk verklaren de populariteit van het huis, waardoor het een van de meest gewilde woningen in de wereld van vandaag maakt.

.

Ook interessant

Bouw

Het verschil tussen handmatige en geautomatiseerde buildsIn software engineering is een build in wezen de conversie van broncode naar een zelfstandig ...

Lees verder

Bouwafwerking

Stukadoors-een HuisDe gemakkelijkste, snelste en goedkoopste manier om een ​​huis te installeren is om Stukadoren gebruiken. Als je niet weet wat Stuk ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Tips Voor het Vinden van een Goede Aannemer Voor Uw bouwprojectBouwmaterialen maken voor de fundering van een bouwproject. Zij moeten veilig, duurzaam ...

Lees verder

Bouw

Interessante links